gulyas

Rólunk„TARDOSI LEKVÁRKA” – Kézzel készítve szeretettel

A Tardosi Lekvárka, ami a nagyszüleink által is készített ízletes, zamatos, hagyományos gyümölcslekvárokat jelenti. Fontos számunkra a felmenőinktől tanult évtizedes múltra visszanyúló gyümölcstermesztési, gondozási- és feldolgozási hagyományok, a környezettudatos, tiszta gazdálkodás.

Saját gyümölcsösünk terméséből és az erdőn-mezőn termő gyümölcsökből készítettünk lekvárokat. Az évek során sokan és sok helyen megismerték a Tardos Lekvárka termékeit. Gyümölcsösünket tovább bővítettük, újabb gyümölcsfákat és – bokrokat telepítettünk. Jelenlegi technológiai fejlesztés – gyümölcsmagozó gép – lehetővé teszi, hogy gyümölcseink feldolgozását minél egyszerűbben, gyorsabban és könnyebben elvégezzük. Ezáltal lehetőségünk van a gyümölcshús szinte 100%-nak feldolgozására, csökkentjük a feldolgozásból visszamaradt „hulladékot”. A gyümölcsös területének növekedésével együtt a zöldfelület is nagyobb lett. A környezettudatos gazdálkodás részeként a füvesített területet egy káros anyag kibocsátástól mentes, csendes akkumulátoros fűnyíró segítségével gondozzuk. Az utánfutó termékek, alapanyagok, eszközök szállítását segíti elő.

A Tardosi Lekvárka termékei kézzel készítve szeretettel őrzik hagyományainkat.

Lekvárkészítési szezonban várunk minden kedves érdeklődőt, hogy megtekintsék gyümölcsösünket vagy akár ellessék egy-egy gyümölcs feldolgozását, a lekvárok születésének fortélyait.

Elérhetőségünk és Bővebb információ:   

Tardosi Lekvárka

06-30/855-8844 

06-34/351-392

lekvarka